Individuele coaching

Tegenvallende gebeurtenissen in de privé- of werksfeer kunnen je daadkracht en werkplezier behoorlijk vergallen!

Haal je niet genoeg voldoening (meer) uit je werk? Klopt de werkelijkheid niet met je verwachtingen? Heb je behoefte aan verandering of persoonlijke groei of zoek je naar meer balans tussen werk en privéleven? Lukt het niet je doelen te bereiken en wensen te verwezenlijken?

In onder andere bovenstaande situaties bied ik ondersteuning en begeleiding. Ik luister naar je met een open instelling en stel de juiste vragen om te achterhalen wat je wilt bereiken. Jij zet je in die doelen te bereiken. Coachen is bij mij altijd samenwerken. Omdat ieder mens en elke situatie uniek is, is de inhoud van het traject altijd maatwerk.

Ik help je te denken in mogelijkheden en perspectief te zien. Daardoor bereik jij je doelen stapsgewijs op een praktische, realistische en effectieve wijze. Kortom ik help je om in beweging te komen. We maken daarbij gebruik van jouw eigen sterke punten. Ik werk oplossingsgericht en jouw belang staat altijd voorop!

Werkwijze

Het is belangrijk dat er een “klik” is tussen ons. Ik ontmoet je daarom graag gelijk persoonlijk, maar neem gerust ook contact op als je eerst meer wilt weten. In het eerste gesprek verkennen we je coachvraag en bespreken we of er voldoende vertrouwen aanwezig is om met elkaar het coachtraject in te gaan. Als we besluiten samen verder te gaan, maak ik indien nodig een offerte met de doelstelling, de lengte en kosten van het traject. Een coachtraject duurt gemiddeld 5 à 8 gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken vinden plaats in Heemstede. Individuele coaching kost € 70,– per gesprek (ik bereken geen BTW).

Wil je een afspraak maken om kennis te maken, je coachvraag en de achtergrond daarvan toe te lichten en op basis daarvan te besluiten of we gaan samenwerken? Bel dan: 06 38 06 71 58 of stuur een e-mail naar: marijkecoert@gmail.com