Marijke kwam voor mij precies op het goede moment. Door haar directe aanpak moest ik mezelf goed in de ogen kijken en zag ik welke stappen er te nemen waren. Ik heb er veel aan gehad. Inmiddels ben ik een hele nieuwe weg ingeslagen en zit ik heerlijk in mijn vel. Het doorploeteren heeft plaats gemaakt voor lekker aan het werk zijn.
B.G. uit Haarlem

Toen ik na jaren op dezelfde werkplek het gevoel had ‘vast te zitten’ heb ik contact opgenomen met Marijke. Ik wilde me niet zomaar op een nieuwe baan storten, maar eerst meer inzicht krijgen in mezelf (wat kan ik, wat wil ik, waar ben ik goed in). Door de gesprekken en de opdrachten die ik al dan niet samen met Marijke heb gedaan, ken ik mezelf nu een stuk beter en voel ik me zelfverzekerder. En het resultaat mag er zijn, ik heb ondertussen een nieuwe uitdagende baan gevonden.

J.v.R. uit Haarlem

In een periode waarin ik niet zo gelukkig met mijzelf ben geweest heb ik contact gezocht met Marijke. Ze heeft mij goed naar mijzelf laten kijken d.m.v. opdrachten en gesprekken en hierdoor heb ik weer energie, positiviteit en zelfverzekerdheid uit mijzelf weten te krijgen. Inmiddels voel ik me weer top en ben ik Marijke erg dankbaar!
S.vd.S. uit Haarlem