De laatste jaren ben ik bezig geweest met het verwerken van mijn verleden. Dit ging heel goed. Ik was klaar voor een nieuw leven. Er speelde nog iets wat ik nooit aan iemand vertelt heb. Het gebeuren had ik ver weg gestopt. Het was er gewoon niet meer. Door alle gebeurtenissen rondom grensoverschrijdend gedrag in de media het afgelopen half jaar kwam ook bij mij deze gebeurtenis in alle heftigheid naar boven. Het was er nog wel en het deed pijn. Ik wilde hier iets mee, maar wist niet wat. Toen kwam Marijke voorbij op social media met een zomerweggever.

De vraag of je nog met iets rondliep, wat je niet wilde vertellen, maar nog wel opgelost diende te worden.Ik was nieuwsgierig. Het bleek te gaan om de Matrix-methode.Een effectieve methode om de lading van trauma’s en onverwerkte emoties af te halen en de regie weer krijgen over je eigen hoofd.Ik heb mezelf aangemeld en zo kwam ik bij Marijke.

Na een uitleg heeft Marijke de Matrix-methode op mij toegepast.

Er gebeurde veel in mijn lijf, maar het was hanteerbaar. Toen ik wegging wist ik nog niet goed wat ik ervan moest denken. Ik was vreselijk moe en boerde wat af, tot aan het misselijke aan toe.

We zijn nu een week verder en ik moet eerlijk zeggen. Ik voel nauwelijks nog een emotie als ik aan de gebeurtenis denk. Ik vind het verbazingwekkend en kan het nog nauwelijks geloven.

Bij een gebeurtenis heb je een beeld, dat had ik ook. Een beeld wat maar moeilijk weg te poetsen is. Met deze methode ga je van het bestaande beeld, d.m.v. een vraagtechniek, een ander beeld maken. Dat is heel krachtig. Je neemt de regie weer over, en zo voelt het ook. Het klinkt eenvoudig, dat is het ook, maar het werkt wel.
L. uit L.

Waarom krijg jij wel voor elkaar wat een psycholoog niet lukte? J. uit Heemstede
‘Marijke neemt alle tijd voor je en begeleidt het geheel met compassie en aandacht. En na de sessie was het hoofd daadwerkelijk opgeruimder!’
F. uit Haarlem

Marijke kwam voor mij precies op het goede moment. Door haar directe aanpak moest ik mezelf goed in de ogen kijken en zag ik welke stappen er te nemen waren. Ik heb er veel aan gehad. Inmiddels ben ik een hele nieuwe weg ingeslagen en zit ik heerlijk in mijn vel. Het doorploeteren heeft plaats gemaakt voor lekker aan het werk zijn.
B.G. uit Haarlem
Toen ik na jaren op dezelfde werkplek het gevoel had ‘vast te zitten’ heb ik contact opgenomen met Marijke. Ik wilde me niet zomaar op een nieuwe baan storten, maar eerst meer inzicht krijgen in mezelf (wat kan ik, wat wil ik, waar ben ik goed in). Door de gesprekken en de opdrachten die ik al dan niet samen met Marijke heb gedaan, ken ik mezelf nu een stuk beter en voel ik me zelfverzekerder. En het resultaat mag er zijn, ik heb ondertussen een nieuwe uitdagende baan gevonden.

J.v.R. uit Haarlem

In een periode waarin ik niet zo gelukkig met mijzelf ben geweest heb ik contact gezocht met Marijke. Ze heeft mij goed naar mijzelf laten kijken d.m.v. opdrachten en gesprekken en hierdoor heb ik weer energie, positiviteit en zelfverzekerdheid uit mijzelf weten te krijgen. Inmiddels voel ik me weer top en ben ik Marijke erg dankbaar!
S.vd.S. uit Haarlem